Varumärken

Medik8 -Let´s talk about results!


Vi kan stolt presentera dessa fantastiska hudvårdsprodukter som ger begreppet RESULTAT en helt ny innebörd. För första gången kan vi erbjuda dig produkter med så här hög koncentration av aktiva ingredienser som reducerar rynkor, linjer, akne, pigmenteringar och ytliga blodkärl ännu snabbare än något annat på marknaden.

Medik8 erbjuder dessutom oerhört effektiva Kemiska Peels som ger resultat utöver det vanliga. Vi har flera olika varianter och är du intresserad så börjar du med att boka en konsultation.


Age Peel – Reducerar rynkor och linjer samt ger en otroligt frisk och fräsch hud.

Beta Peel – Reducerar akne och pormaskar. Ger en fantastisk ren känsla på huden.

White Peel – Reducerar pigmentfläckar och ger en jämn och fin hudyta.

Eye Peel - Unikt utformad för den tunna huden runt ögonen. Reducerar linjer.Cliniccare - Professionell hudvård


Lågmolekylär hyaluronsyra är en av de huvudsakliga komponenterna i hudvårdsserien från CLINICCARE. Hyaluronsyra spelar en vital roll i de metaboliska processerna så som interaktion mellan celler och synteser. Den bidrar till att öka immuniteten i hudcellerna och motverkar infektioner i hudcellerna.

En av dess viktigaste egenskaper är att binda fukt, - Upp till 1000 gånger sin egen vikt.

Mängden hyaluronsyra i huden är direkt påverkande till hudens egen förmåga av att reparera sig själv. Olyckligtvis minskar detta med åldern. Det lämnar din hud mer oskyddad för föroreningar och orenheter samt att alla processer som kräver hyaluronsyra att försämras.


Av just den anledningen är det så viktigt att en Anti Age produkt innehåller hyaluronsyra.

Med Clinicare behandling samt hemvårdsprodukter får huden ökad lyster och fukthalt vilket ger spänst samtidigt som det jobbar anti-age..Bioline -Förädlar det bästa från naturen


Bioline är en italiensk hudvårdsserie av hög kvalitet designad för dig och din livsstil. Biolines vision är att skapa framtidens hudvård för dig som på ett enkelt sätt vill se resultat på din hud. Bioline är innovativt och modernt och kombinerar de senaste behandlingsteknikerna med aktiva produkter för alla hudtyper, med det bästa från naturen och det senaste inom vetenskap. Varje produkt är unik med en hög koncentration av aktiva ingredienser som ger resultat. De är säkra men effektiva och innehåller endast naturliga dofter och färgämnen. Upplev Biolines exklusiva behandlingar och produkter för ansikte och kropp med personliga lösningar för just din hudtyp och dina behov.Glo skin & Beauty -Makeup som vårdar och skyddar


Glominerals är ett amerikanskt varumärke och har sitt ursprung från viljan att skapa en makeuplinje som är sund för huden samtidigt som färgerna skulle vara rika och moderiktiga - glominerals har ett unikt sortiment av makeup utformat för dermatologer och deras patienter och är den första i sitt slag. Denna kompletta hudvårdande produktserie har produkter till ansikte, läppar, kinder och ögon. Den är modern, rolig och full av mineraler. glominerals avancerade produkter kombinerar antioxidanter med ingredienser av farmaceutisk renhetsgrad (vitamin A, C, E och grönt te) och mineraler, som är fulla av kraftiga och rika färgpigment. Resultatet är en kliniskt avancerad mineralmakeup som täcker, vårdar och skyddar huden. glominerals fungerar utmärkt även för den problematiska huden såsom vid akne, rosacea, hyperpigmenteringar eller åldrad hud. I och med att den innehåller bland annat zink, C- och E-vitamin samt grönt te extrakt har den antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper samt ger ett gott solskydd med SPF 18+.OPI -Kvalitet och trendsäkerhet för den naturliga nagelns bästa


OPI erbjuder ett exklusivt sortiment för naglar och händer. En storsäljande, populär produkt hos OPI är deras nagellack då de håller en väldigt hög standard och finns i mängder av nyanser.

För att hålla koll på alla dessa nyanser har varje nagellack ett namn med en speciell historia bakom sig som ex. I’m not really a waitress, You don't know Jacques! och Strawberry margarita

GelColour är en gelelackning som du får här på salongen, en exklusiv behandling med oslagbar glans och ett hållbart resultat på runt tre veckor, helt utan att slita på din egna nagel.

Infinite Shine är en hybrid mellan gelcolour och vanligt lack som ger ett mer hållbart resultat än ett vanligt nagellack och som härdar av vanligt UV ljus. Detta är en perfekt produkt för dig att ha hemma för att själv kunna variera mellan alla fina färger.